Aktuelt

Her legger vi ut artikler og siste nytt om hva som beveger seg for våre prosjekter og produkter.

Soirée ringer julen inn som stolte forhandlere av smykker fra selveste «Herr & Fru Lohse»!

Våre gode venner, Micke og Jasminka, driver rett og slett Sveriges beste og kuleste gullsmedbutikk, «Herr & Fru Lohse». Micke er i tillegg musiker, blant annet fast pianist i soloprosjektene til Janove, som igjen står som produsent på «Micke From Sweeden» sine to soloutgivelser. Nå kjennes det på tide å føre det gode samarbeidet over også i smykkedesignet, og vi i Soirée gleder oss stort over denne utviklingen!

Soirée + Furci_C = Sant

Ut av pur entusiasme, god kjemi, og med skaperglede og kvalitet som felles signatur, kan vi endelig introdusere vår nye «dansepartner», Furci_C! Soirée har urokkelig tro på relasjoner som byr på noe nytt, gjerne på tvers av bransjer hvor partene blir til nøkler som kan åpne nye dører for hverandre. Soirée og Furci_C er et slikt samarbeid.

The Mute produkter in da house!

Soiree har endelig fått The Mute vinylen tilgjengelig i nettbutikken! I tillegg har vi også fått det ekslusive varelageret til The Mute merchen. Her finner du t-skjorter, genser, plakat og totebag. Forestillingen beskrives som "A Silent Lovestory" og merch herifra passer dermed perfekt under treet til noen du er glad i!

Francis` Lonely Nights på vinyl for første gang!

I 2004 ga Janove ut sin første soloplate. Den ble i sin tid bare utgitt digitalt og i CD format og solgte like over 20 000 eksemplarer i Norge. Nå kan du få den på vinyl for første gang!