Francis` Lonely Nights på vinyl for første gang!

Nytt produkt

I 2004 ga Janove ut sin første soloplate. Den ble i sin tid bare utgitt digitalt og i CD format og solgte like over 20 000 eksemplarer i Norge. Nå kan du få den på vinyl for første gang!

Vakker og kortreist vinyl

For første gang blir "Francis´Lonely Nights" nå utgitt på vakker og kortreist vinyl trykket i Stavangers eget nyoppstartede vinyltrykkeri; T-Time Vinyl Plant. Første opplaget er begrenset til 500 eksemplarer og kommer i nydelig betonggrå marmort finish. Alle platene er signert av Janove.

Materialet til "Francis` Lonely Nights" ble spilt inn, utgitt og turnèrt med av Janove og hans nye besetning i en liten tidslomme høsten 2004, mellom to andre utgivelser han hadde med Kaizers Orchestra. Albumet er engelskspråklig.

"Frances´ Lonely Nights" høstet gode kritikker og singelen «Go Tell Her» ble spilt på radio. Norgesturnèen ble utvidet med en runde i Europa, og avsluttet med en uke i USA/New York. Selv om platen var et sideprosjekt, så ble den likefullt viktig og essensiell i forhold til Janoves videre utvikling som komponist og artist. Albumet er komponert i den klassiske singer-songwriter sjangeren på akustisk gitar. Selv om platen står godt på egen ben, har Janove i alle senere utgivelser valgt å dyrke sin egenart i større grad både musikalsk og tekstlig på sitt morsmål. Jærsk.

Verdt å nevne er også at platen var Janove sitt første samarbeid med andre musikere og artister enn medlemmene i Kaizers Orchestra. Da han mange år senere i 2017 debuterte med sitt første norskspråklige soloalbum, «Artisten & Marlene» var det sammen med flere av de samme musikerne fra denne første soloutgivelsen fra 2004. Dette har blitt til livslange vennskap med både Micke Lohse på piano/tangenter og Børge Fjordheim på trommer. De er begge i dag fast inventar på hans solo album og konserter. 

No items found.