Soirée + Furci_C = Sant

Nyhet

Ut av pur entusiasme, god kjemi, og med skaperglede og kvalitet som felles signatur, kan vi endelig introdusere vår nye «dansepartner», Furci_C! Soirée har urokkelig tro på relasjoner som byr på noe nytt, gjerne på tvers av bransjer hvor partene blir til nøkler som kan åpne nye dører for hverandre. Soirée og Furci_C er et slikt samarbeid.

Norsk designFurci_C er et Stavangerbasert veskedesign som drives av Grethe-Lill Nilssen. Den første vesken ble solgt januar 2016 og siden har hun drevet med vesker på fulltid. Som oss i Soirée har hun sans for detaljer, historiefortelling og god kvalitet. Det har vært en glede å bli mer kjent med arbeidet bak bedriften hennes og sammen finne frem til nye muligheter.Vi er stolte over å fortelle at i løpet av det siste året har Soirée og Furci_C utviklet et nytt fellesdesign som lanseres til våren 2021! Stikkordene er et rocka og bohemsk unisexprodukt, inspirert av «Det Sorte Karneval» universet til Janove. Som en teaser og prelansering av  det som kommer, har vi allerede nå gjort klar en vakker og unik vinpose i rød, grønn eller oransje velur, med brune skinndetaljer og gravert sitat fra Janoves låt «Verdens Lengste Farvel»:«Ingenting minnes mer kjært eller nært enn øyeblikk vi delte der vi var»Vinposene er inspirert av historiene vi opplever på scenen, foran og bak teaterteppene, inni og utpå dressjakkene, i smykkeskrin og i flosshattene. En fin vin er perfekt som gave til deg selv eller til andre, og nytes best med stil og med måte, hvor venner og familie skaper magiske øyeblikk for nuet og for minnet.

PS! Som en ekstra bonus har nettbutikken vår fått inn Furci_C sin julenyhet; en toalettveske i flere skinnvarianter med flettedetaljer. Sjekk gjerne ut både disse og andre nyheter i vårt sortement.Med ønske om en aldeles magisk førjulstid!Furci_C & Soirée

No items found.