The Mute produkter in da house!

Soiree har endelig fått The Mute vinylen tilgjengelig i nettbutikken! I tillegg har vi også fått det ekslusive varelageret til The Mute merchen. Her finner du t-skjorter, genser, plakat og totebag. Forestillingen beskrives som "A Silent Lovestory" og merch herifra passer dermed perfekt under treet til noen du er glad i!

The Mute produkter in da house!The Mute er et symfonisk teaterstykke framført uten ord og skrevet av Christian Eriksen og Janove Ottesen. Stykket hadde urpremiere i 2019 i Stavanger Konserthus og vant årets Heddapris for "Årets Forestilling" og "Beste Scenografi".Dette er en kjærlighetshistorie mellom en kvinne og en mann fortalt i tilbakeblikk fra de to som gamle. Det vises små utdrag som i sum gir publikum essensen av et levd samliv, med lengsler, minner, sårbarhet, forelskelse og håp.


The Mute er Janoves aller første symfoniske storverk, en 70 minutters storslått reise i maleriske lyduttrykk, med Janove-signaturen intakt. Lytteren dras fra mollstemte Morricone-aktige temaer, via burlesk tivolimusikk, til mørke og dramatiske sekvenser.Stykket skulle fremføres i Den Norske Opera sommeren 2020, men grunnet Covid 19 er den flyttet til sommeren 2021. Janove har gjennom hele Barrikadeballader Tour 2020 spilt et av stykkene fra albumet alene på piano; "Shadows And Beyond" og ser nå frem til å vise stykket i sin helhet med fullt symfoniorkester, skuespillere og scenografi i Operaen neste sommer. Vi krysser fingrene for at det skal la seg gjøre!I mellomtiden er det altså god tid til å dykke ned i musikken på vinyl eller en foretrukken digital platform. Up to you:)

Adventsklem fra Team Soiree <3

No items found.