Betingelser og vilkår

Ved å kjøpe i vår nettbutikk (www.soiree.no/nettbutikk) godtar du kjøpsbetingelsene beskrevet nedenfor. Vilkårene gjelder for private kunder som handler på nettbutikken og som er over 18 år (mindreårige må få foreldres godkjenning). Ellers skal ethvert kjøp av Soirèes produkter eller tjenester oppfylle betingelsene som er oppført i følgende formelle standardtekst, med eventuelle tillegg eller endringer skriftlig avtalt.

1. Bedriftsinformasjon

Soiree er et produksjonsselskap som designer og produserer vinyler, t-skjorter og annen merch tilhørende våre ulike prosjekter. Soirèe søker å etterstrebe at alle våre produkter produseres bærekraftig og lokalt i Norge.

Kontakt:

Soirée AS

Rosenberggata 76

4006 Stavanger

Norge

post@soiree.no

+47 41636449

2. Bestilling

Når vi mottar bestillingen, sender vi deg en e-postbekreftelse. Vennligst les denne bekreftelsen og kontakt oss på e-post hvis den ikke er i samsvar med bestillingen din. Så snart vi mottar bestillingen din, blir den totale kostnaden for kjøpet holdt på kredittkortet ditt eller foretrukket betalingsalternativ. Selv om vi gjør vårt ytterste for å holde tilstrekkelig lager med oppførte varer, går vi noen ganger tom for visse produkter. Hvis vi er utsolgt for en vare som du har bestilt, vil vi varsle deg via e-post, slik at du kan endre eller kansellere bestillingen.

3. Priser og betaling

Prisene for privatkunder er inkludert MVA, og MVA vil bli oppført under kasseprosessen sammen med eventuelle andre gebyrer for bestillingen din. Levering innenfor Norge koster 88 kroner. Betaling skjer med kort (Visa, Mastercard eller American Express) via den sikre og krypterte betalingsløsningen Stripe. All kort- og transaksjonsinformasjon oppbevares i samsvar med kortselskapenes forskrifter. For ytterligere informasjon henviser vi til personvernreglene våre. Alle priser i butikken vår er oppgitt i norske kroner. Kortutstederen din bestemmer valutakursen som skal gjelde for transaksjonen.

Bestillingssummen inkluderer leveringskostnader, men tar ikke hensyn til lokale skatter eller tollsatser for leveranser utenfor Norge. Disse type avgifter er kundens ansvar.

4. Levering

Levering vil skje til adressen som er oppgitt i ordrebekreftelsen eller til et postkontor i nærheten. Alle produktene våre sendes via den norske posttjenesten, og forsendelsene våre sendes normalt innen 1-3 virkedager etter behandling.

Eventuelle lokale skatter eller tollsatser for leveranser utenfor Norge er kundens ansvar.

5. Skader under transport

Hvis varene er skadet under transport, kan du skaffe og fylle ut et skadeskjema på postkontoret. Varene må deretter returneres til oss i originalemballasjen sammen med skjemaet, før vi kan sende deg erstatningsprodukter. I følge norsk lov må produktene returneres til oss innen rimelig tid, og innen 10 virkedager fra det tidspunktet du har samlet pakken. I tillegg kan du sende oss en e-post som forklarer situasjonen. Dette vil forenkle prosessen og være mer effektiv for både deg og oss.

6. Uavhentede pakker

Hvis du ikke henter pakken fra postkontoret ditt innen 14 dager etter ankomst, vil den bli returnert til oss. Du vil motta et varsel når pakken kommer, og du vil motta en påminnelse noen dager senere. Pakker som ikke blir hentet vil ikke bli refundert.

7. Retur og angrerett

Hvis produktene viser seg å ha feil, ikke oppfyller dine forventninger, eller du bestemmer deg for å kansellere bestillingen din, vennligst informer oss så snart som mulig og innen 14 dager etter mottagelse. Du vil da ha rett til å få produktet reparert, erstattet eller bestillingen din kansellert. I følge norsk lov har du rett til å trekke tilbake bestillingen din innen 14 dager etter mottak av produktene. Du kan laste ned og fylle ut skjemaet Angrerettskjema som skal returneres sammen med produktene, eller lese mer om denne loven på Forbrukerrådet. Ved avbestilling er det kundens ansvar å returnere varene til oss og dekke kostnadene for dette, før vi kan utstede refusjon. All retur må sendes til Soirèe AS, Rosenberggata 76, 4007 Stavanger, Norge.